Service si intretinere

Piese, service, reparatii frigidere, compresoare, lada frigorifica

Piese, service, reparatii frigidere, compresoare, lada frigorifica

Asiguram service, reparatii, punere in functiune, intretinere si revizie tehnica periodica pentru orice tip de echipament si orice producator in Bucuresti, Ilfov si provincie, prin tehnicieni proprii sau servicii externalizate.

Dispunem de furnizori externi si interni pentru piese de schimb si materiale necesare reparatiilor cum ar fi:

  • termostate de temperatura pentru frig sau cald
  • termostat digital
  • compresor frigorific
  • freon
  • piese automatizari
  • contactori
  • termocuple
  • sonda de temperatura
  • valve de gaz termostatate
  • robinet de gaz
  • sistem flacara de veghe
  • rezistente electrice
  •  termostat de siguranta

si altele.

Servicii speciale, piese, service, reparatii frigidere, compresoare, lada frigorifica:

 

1. Reparatii in regim de urgenta

  • Reparatiile in regim de urgenta va pune afacerea pe picioare fara a pierde timp si clienti.
  • Va oferim personal calificat gata de a intervenii 24 de ore 7 zile pe saptamana in cazul in care aveti nevoie sa va mentineti bucataria in functiune.*
  • Timp de interventie: 3-5 ore

*valabil in Bucuresti si ILFOV.

2. Montaj si punere in functiune pentru echipamente noi

  • Puteti face achizitii direct de la producatorii de echipamente. Noi rezolvam problema punerii in functiune si a service-ului.

3. Intretinere inteligenta pentru anticiparea si evitarea defectiunilor

  • Intretinerea inteligenta este un program menit sa va protejeze echipamentele de bucatarie critice. Personalul nostru va poate instrui personalul cu privire la modul de curatare si intretinere al echipamentelor. Astfel economisiti timp si bani.
  • Echipamente de bucatarie critice: Cuptor cu convectie, Friteuza, Frigider (Dulap frigorific sau congelare)
  • Frigiderele si congelatoarele sunt echipamente critice si necesita atentie sporita. Cele mai frecvente defecte sunt urmatoarele:

– condensator blocat sau infundat poate cauza consum crescut de energie si probleme in mentinerea temperaturilor necesare

– resturi depuse in condensator sau pe ventilatorul evaporatorului poate cauza defecte majore ale uitatii.

– garnitura deteriorata poate rezulta cu pierderi de temperatura, cresterea consumului de energie electrica si risc de deteriorare a alimentelor.

  • Cuptoarele cu convectie reprezinta echipamente de importanta maxima datorita operatiunilor pentru care este utilizat cat si valoarea mare investita in aceste echipamente.

– calcarul depus in generatorul de aburi poate duce la ineficiente de operare, timp mai mare de gatit si defectarea generatorului de aburi in timp.

– sonda de temperatura poate fi acoperita cu calcar si nu va permite incalzirea la temperatura necesara a rezistentelor.

  • umezeala poate ajunge la circuitele electrice (lampa iluminat, ventilator sau panou de comanda defectandule”
  • Friteuzele sunt cel mai des afectate de urmatoarii factori:

– defectarea termocuplei poate duce la temperaturi de coacere imprecise rezultand calitatea slaba a alimentului gatit cat si la scurtarea duratei de folosire a uleiului.

– umezeala si grasimea depuse in elementele de control ale friteuzei duc la defectiuni.